Haberler

Arsa ve Tarla Satışlarında Büyük Artış

Ülke genelinde, arsatarla gibi taşınmaz gayrimenkullerin satışı 1.5 milyonun üzerinde satılarak rekor kırdı. Konut fiyatlarındaki artıştan kaynaklı olarak düşük bütçelerle alternatif yatırım arayışı ve müstakil yaşam hayali ülke genelinde olduğu gibi İdeal Yatırımda’da satışlarda artışa neden oldu. Peki yatırımını Arnavutköy'de arsa ve tarlaya yapanlar ne kazandı? Çatalca'da arsa ve tarlaya yapanlar ne kazandı? Bu soruların yanıtını veren araştırma, yatırımcıları için İdeal Yatırım’dan geldi. Şirket, yatırımcıları için en çok tercih edilen bölgelerdeki arsa satışı ve tarla satışı fiyatlarını incelemeye başladı. Sonuçlara bakıldığında yatırımını, İdeal Yatırım ile doğru lokasyonda arsa ve tarlaya yatırım yapanlar kazançlı çıktı.

 

“İstanbul Arnavutköy arsa fiyatları 2013'ten bu yana yaklaşık yüzde 600 artarken, İstanbul Çatalca'da arsa fiyatları yüzde 500 üzerinde artış gösterdi.”

 

Taşınmaz gayrimenkulde yaşanan artışların başlıca nedenlerden birisi pandemi sürecinde müstakil bir yaşam istenilmesi arsa ve tarlalara yoğun talep arttırdı. Bir diğeri ise enflasyondan korunmayı amaçlayarak taşınmazlara yatırım yapma arzusu oldu. İdeal Yatırım ve gayrimenkul danışmanlığı ise bu konuları analiz ederek doğru lokasyonlarda yatırımcıları için tarla ve arsa araştırmalarını sürdürüyor.

İdeal Yatırım ile doğru yatırım yapın

Geniş portföye sahip olan İdeal YatırımArnavutköy ve Çatalca’da lokasyon ve konum olarak yüksek değere sahip konutarsa ve tarlaları yatırımcılarıyla buluşturuyor. Sizde yatırımınızı doğru zamanda ve doğru lokasyonda yapmak istiyorsanız İdeal Yatırımın geniş portföyünden yararlanabilir veya araştırma yapmasını isteyebilirsiniz.

  • · Konut
  • · Arsa
  • · Tarla

yatırımlarınız için idealyatirim.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.